Dezodorant v spreju L'Oreal, Men expert thermic resist, 150 ml

3,79


 

Izdelek trenutno ni na zalogi.

EAN koda artikla: 3600523595563

L’Oreal strokovnjaki so ustvarili deodorantno pršilo za moške, ki zagotavlja dolgotrajno zaščito pred znojenjem – do 48 ur. Uspešno nevtralizira neprijetne vonjave in nadzoruje potenje. Njegova učinkovita formula temelji na tehnologiji Ceramic Sistem, ki

  • Opombe
  • Navodila za uporabo

Na sliki ali drugih podrobnostih izdelka so prikazane informacije o izdelku, ki so karseda natančne in osvežene. Lahko se zgodi, da se nekatere informacije, kot so blagovna znamka, seznam sestavin, označba hranilne vrednosti in druge informacije, občasno spremenijo. Vsi obvezni in predpisani podatki so navedeni na izdelku, njegovi embalaži ali etiketi.
Priporočamo vam, da pred uporabo oz. uživanjem izdelka vedno skrbno preberete navodila za uporabo in ostale pomembne informacije (rok uporabnosti, proizvajalec, poreklo).
Slike so simbolične. Pridržujemo si pravico do tipkarskih napak.

NAČIN UPORABE: Dobro pretresite pred vsako uporabo. Razpršite pod pazduhe narazdalji 15 cm. V primeru zamašitve razpršilo sperite s toplo vodo.
VARNOSTNO NAVODILO - ZELO LAHKO VNETLJIV AEROSOL. Posoda je pod tlakom:lahkoeksplodira prisegrevanju. Hraniti ločeno od vročine, vročihpovršin,isker, odprtega ognjain drugih virov vžiga.Kajenje prepovedano. Ne pršite proti odprtem ognju ali drugemu viru vžiga. Ne luknjajte in ne sežigajte je niti ko je prazna. Zaščitite pred sončno svetlobo. Ne izpostavljajtetemperaturam nad50 °C. Hranite zunajdosega otrok. Izogibajte se pršenju v smeri oči alipo razdraženikoži ter namernemu vdihavanju. Uporabljajte samo za namen, za katerega je izdelek namenjen. Ne uporabljajte v zaprtih prostorih.

< Nazaj

Sorodni izdelki