Dezodorant Garnier, Man action control, 150 ml

Dezodorant Garnier, Man action control, 150 ml
25

3,07

4,09 €


 

Izdelek trenutno ni na zalogi.

EAN koda artikla: 3600542217545

Veljavnost akcije: 1.‐30. 6. 2023

ACTION CONTROL+ ANTIPERSPIRANT. Naš prvi antiperspirant, ki kožo ohrani suho na dotik 96 ur. Formula z več antiperspirantnih agensov in obogatena s polifenoli čaja. Nežen do kože. Brez vidnih sledi na koži in oblačilih. Brez alkohola. Dermatološko preizk

  • Opombe
  • Navodila za uporabo

Na sliki ali drugih podrobnostih izdelka so prikazane informacije o izdelku, ki so karseda natančne in osvežene. Lahko se zgodi, da se nekatere informacije, kot so blagovna znamka, seznam sestavin, označba hranilne vrednosti in druge informacije, občasno spremenijo. Vsi obvezni in predpisani podatki so navedeni na izdelku, njegovi embalaži ali etiketi.
Priporočamo vam, da pred uporabo oz. uživanjem izdelka vedno skrbno preberete navodila za uporabo in ostale pomembne informacije (rok uporabnosti, proizvajalec, poreklo).
Slike so simbolične. Pridržujemo si pravico do tipkarskih napak.

NAVODILA ZA UPORABO: Pred uporabo dobro pretresite. Razpršite pod pazduhami z razdalje 15 cm. V primeru zamašitve splaknite razpršilo s toplo vodo.
VARNOSTNO NAVODILO ZELO LAHKO VNETLJIV AEROSOL. Posoda je pod tlakom: lahko eksplodira pri segrevanju. Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. Ne pršite proti odprtem ognju ali drugemu viru vžiga. Ne luknjajte in ne sežigajte je niti ko je prazna. Zaščitite pred sončno svetlobo. Ne izpostavljajte temperaturam nad 50 °C. Hranite zunaj dosega otrok. Izogibajte se pršenju v smeri oči ali po razdraženi koži ter namernemu vdihavanju. Uporabljajte samo za namen, za katerega je izdelek namenjen. Ne uporabljajte v zaprtih prostorih.

< Nazaj