Deodorant v spreju Old Spice, Bearglove 150ml

Deodorant v spreju Old Spice, Bearglove 150ml
25

2,59

3,49 €


 

Izdelek trenutno ni na zalogi.

EAN koda artikla: 4015600860332

Veljavnost akcije: 1.‐30. 4. 2021

Si lahko predstavljate mogočnega, strah vzbujajočega grizlija, ki popravlja vojaške helikopterje in hkrati samozavestno govori o pomembnem globalnem dogajanju? Lahko? To je torej vonj za vas. Ta dišava je navdihnjena s čistimi sestavinami za možatega, privlačnega in nevarnega moškega. Naj se pustolovščina začne. Sprostite svojo divjo stran. Dezodorant za telo v spreju Old Spice Bearglove okrepi vašo možato moč. Ta deodorant je namenjen samozavestnim moškim z močno osebnostjo, ki vedo, kako dobro dišati. Old Spice predstavlja širok nabor dezodorantov za moške, ki živijo dinamično in nevsakdanje življenje. Značilno možat vonj, ki poživi in osveži. Nič več slabega vonja iz podpazduh, zgolj čista moškost. Za dominantnega moškega.

  • Opombe
  • Sestavine
  • Navodila za uporabo

Na sliki ali drugih podrobnostih izdelka so prikazane informacije o izdelku, ki so karseda natančne in osvežene. Lahko se zgodi, da se nekatere informacije, kot so blagovna znamka, seznam sestavin, označba hranilne vrednosti in druge informacije, občasno spremenijo. Vsi obvezni in predpisani podatki so navedeni na izdelku, njegovi embalaži ali etiketi.
Priporočamo vam, da pred uporabo oz. uživanjem izdelka vedno skrbno preberete navodila za uporabo in ostale pomembne informacije (rok uporabnosti, proizvajalec, poreklo).
Slike so simbolične. Pridržujemo si pravico do tipkarskih napak.

Alcohol Denat, Butane, Isobutane, Propane, Parfum, Methyl Cyclodextrin, Aqua, Linalool, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Limonene, Cinnamal

Posoda je pod tlakom: Zaščitite pred neposredno sončno svetlobo in ne izpostavljajte temperaturam nad 50 oC. Ne preluknjajte ali sežigajte je niti, ko je prazna. Ne smete pršiti v odprt ogenj ali na kateri koli žareč material. Hranite stran od virov vžiga – kajenje je prepovedano. Hranite zunaj dosega otrok. Uporabljajte v dobro prezračenih prostorih. Izogibajte se namernemu vdihovanju. Uporabljajte samo v skladu z navodili. Ne nanašajte na razdraženo ali poškodovano kožo. Če razdraži kožo, ga nehajte uporabljati. Izogibajte se stiku z očmi. Če izdelek pride v oči, ga sperite z veliko vode.

< Nazaj

Sorodni izdelki