Lepilo Kiss za nohte, BK 135

3,49


 

Izdelek trenutno ni na zalogi.

EAN koda artikla: 7315091101288

Kiss lepilo za umetne nohte.

  • Opombe
  • Sestavine
  • Navodila za uporabo

Na sliki ali drugih podrobnostih izdelka so prikazane informacije o izdelku, ki so karseda natančne in osvežene. Lahko se zgodi, da se nekatere informacije, kot so blagovna znamka, seznam sestavin, označba hranilne vrednosti in druge informacije, občasno spremenijo. Vsi obvezni in predpisani podatki so navedeni na izdelku, njegovi embalaži ali etiketi.
Priporočamo vam, da pred uporabo oz. uživanjem izdelka vedno skrbno preberete navodila za uporabo in ostale pomembne informacije (rok uporabnosti, proizvajalec, poreklo).
Slike so simbolične. Pridržujemo si pravico do tipkarskih napak.

Cyanoacrylate, Polymethyl Methacrylate, BHA


ODPIRANJE IN SHRANJEVANJE: Odvijte pokrovček. Vrha tulca ni potrebno odrezati. Če je odprtina zlepljena, jo predrite z buciko. Plastenko hranite pokončno, izven dosega vročine in neposredne sončne svetlobe. POPRAVILO NOHTOV: Kanite majhno kapljico lepila na razpoko nohta. Pritisnite ga z manikirno palčko. Uporabite čim manj lepila. LEPLJENJE UMETNIH KONIC: Nohte očistite z acetonom. Nanesite majhno kapljico lepila na konec naravnega nohta. Nanj čvrsto pritisnite umetno konico. Nanesite še eno kapljico lepila na spoj za maksimalen sprijem. Pridržite z manikirno palčko, da se posuši. ODSTRANJEVANJE: 1. Ne odstranjujte s silo. Za hitro in enostavno odstranitev uporabite KISS ALL OR ONE ARTIFICIAL NAIL REMOWER KIT. 2. Sicer skrajšajte nohte kolikor se le da in jih namočite v aceton, da se zmehčajo. Odstranite zmehčano plastiko in lepilo. Postopek po potrebi ponovite. OPOZORILA: Hranite izven dosega otrok. Vsebuje cianoakrilatno lepilo. Draži oči. Kožo in oči zlepi v trenutku. Če pride v s

< Nazaj

Sorodni izdelki