Puder Deborah, tek., 24h care, perfection, 04

15,49


 

Izdelek trenutno ni na zalogi.

EAN koda artikla: 8009518272048

Tekoča podlaga za vsakodnevno rutino, ki poskrbi za popolno obstojnost, globinsko vlaži kožo in poskrbi za absolutno udobje. Vašo kožo matira, zmanjšuje vidnost por in prekriva nepravilnosti. Patentirane kroglice hialuronske kisline vidno povečajo raven vlage ob redni uporabi do 10 ur*. Tekoča podlaga zagotavlja srednjo do močno prekrivnost in je posebej primerna za vse ženske s suho kožo.
*V testiranju sodelovalo 20 žensk, po 15 in 30 dneh redne uporabe, 100% izboljša hidratacija kože po 10 urah.
Zakaj deluje? Formulacija vsebuje pametne kroglice hialuronske kisline, ki globinsko vlažijo kožo.

  • Opombe
  • Navodila za uporabo

Na sliki ali drugih podrobnostih izdelka so prikazane informacije o izdelku, ki so karseda natančne in osvežene. Lahko se zgodi, da se nekatere informacije, kot so blagovna znamka, seznam sestavin, označba hranilne vrednosti in druge informacije, občasno spremenijo. Vsi obvezni in predpisani podatki so navedeni na izdelku, njegovi embalaži ali etiketi.
Priporočamo vam, da pred uporabo oz. uživanjem izdelka vedno skrbno preberete navodila za uporabo in ostale pomembne informacije (rok uporabnosti, proizvajalec, poreklo).
Slike so simbolične. Pridržujemo si pravico do tipkarskih napak.

Nasvet za uporabo: V kolikor želite večjo prekrivnost, tekočo podlago nanesite š čopičem, v kolikor želite srednjo prekrivnost tekočo podlago nanesite na obraz z gobico.

< Nazaj