Strižnik za dlačice Kiss, Red - 02463

10,79


 

Izdelek trenutno ni na zalogi.

EAN koda artikla: 7315090246300

Kiss® STRIŽNIK ZA PRIREZOVANJE IN OBLIKOVANJE DLAČIC 02463. Vgrajena lučka. Priložen nastavek za različne dolžine striženja in ščetka za čiščenje.OMEJENA GARANCIJAGARANCIJSKA IZJAVA: Podjetje VENERA KOZMETIKA d.o.o. bo izdelek brezplačno zamenjalo, če je do okvare prišlo zaradi napake v izdelavi. Izdelek in originalni račun nakupa pošljite priporočeno, s plačano poštnino na naslov: VENERA KOZMETIKA d. o. o., Peske 17, 1236 Trzin. Pripišite svoje ime, priimek in naslov, telefonsko številko in opis napake. Garancija ne obsega nepravilno uporabljanih in zarjavelih izdelkov. Poškodbe, nastale zaradi napačne/nenamenske uporabe, padcev ali nepooblaščenih popravil niso krite z garancijo.

  • Opombe
  • Opozorila
  • Navodila za uporabo

Na sliki ali drugih podrobnostih izdelka so prikazane informacije o izdelku, ki so karseda natančne in osvežene. Lahko se zgodi, da se nekatere informacije, kot so blagovna znamka, seznam sestavin, označba hranilne vrednosti in druge informacije, občasno spremenijo. Vsi obvezni in predpisani podatki so navedeni na izdelku, njegovi embalaži ali etiketi.
Priporočamo vam, da pred uporabo oz. uživanjem izdelka vedno skrbno preberete navodila za uporabo in ostale pomembne informacije (rok uporabnosti, proizvajalec, poreklo).
Slike so simbolične. Pridržujemo si pravico do tipkarskih napak.

  • Artikel z garancijo

NAVODILA ZA UPORABO: Uporabljajte na suhih dlačicah. Ne uporabljajte na razdraženi koži. Pred uporabo počešite dlake v smeri rasti in skrajšajte na željeno dolžino. Po potrebi uporabite nastavek za različne dolžine.

< Nazaj

Sorodni izdelki