Čaj zeliščni L'Angelica, Stop reflux, 20/1

4,29


 

Izdelek trenutno ni na zalogi.

EAN koda artikla: 8017331074800

Sladki koren pomaga ljudem z občutljivo prebavo, tradicionalno se uporablja za dobro prebavo, podpira boljše delovanje in redno gibanje črevesja. Čaju sta dodana tudi pravi ingver, ki prav tako pomaga podpirati prebavo ter gozdni slezenovec, ki se tradicionalno uporablja za lažjo prebavo in dobremu počutju v prebavnem traktu. Podpira tudi zdravje prebavil in redno gibanje črevesja.
Čaji, v kombinaciji z zdravim načinom življenja in razgibano ter uravnoteženo prehrano, so idealna rešitev za skrb za samega sebe.

  • Opombe
  • Sestavine

Na sliki ali drugih podrobnostih izdelka so prikazane informacije o izdelku, ki so karseda natančne in osvežene. Lahko se zgodi, da se nekatere informacije, kot so blagovna znamka, seznam sestavin, označba hranilne vrednosti in druge informacije, občasno spremenijo. Vsi obvezni in predpisani podatki so navedeni na izdelku, njegovi embalaži ali etiketi.
Priporočamo vam, da pred uporabo oz. uživanjem izdelka vedno skrbno preberete navodila za uporabo in ostale pomembne informacije (rok uporabnosti, proizvajalec, poreklo).
Slike so simbolične. Pridržujemo si pravico do tipkarskih napak.

Sladki koren (Glycyrrhiza glabra-korenina), Kamilica (Matricaria chamomilla L.-cvetovi), Zvezdasti janež (Illicium verum-sadež), Navadni slez (Althaea officinalis L.-korenina), Gozdni slezenovec (Malva sylvestris L. – listi), Kumina (Carum carvi L.-plod), Pravi ingver (Zingiber officinale Rosc.- korenika).
Aktivne snovi za 2 filter vrečki:
Gozdni slezenovec 368 mg
Pravi ingver 184 mg
Kamilica 551 mg
Sladki koren 1103 mg

< Nazaj

Sorodni izdelki