Vitamin D3 Proteini.si, gumi bonboni, 60/1

5,99


 

Izdelek trenutno ni na zalogi.

EAN koda artikla: 3830075220259

Prehransko dopolnilo z vitaminom D3 v obliki gumijevih žele bonbonov, posutih s sladkorjem. Okus: limona. D vitamin je ključnega pomena za pravilen razvoj, rast in ohranjanje zdravja od rojstva do smrti. V primeru pomanjkanja vitamina D lahko pride do zmanjšane kostne gostote** in večjega tveganja za zlome in za nastanek osteoporoze v zrelih letih, do slabšega delovanja imunskega sistema, kar se kaže v pogostejših okužbah, lahko smo bolj smo utrujeni in izčrpani, slabo razpoloženi, lahko se pojavijo tudi psihične motnje (depresija). Človeško telo je sposobno samo ustvariti vitamin D s pomočjo sončne svetlobe. Jeseni in pozimi biosinteza vitamina D v koži ni dovolj učinkovita, zato je potreben zadosten vnos s hrano. Vitamin D vsebujejo mastne ribe, jajca, školjke in mlečni izdelki. V kolikor tovrstne hrane ne zaužijemo dovolj, si lahko za dopolnjevanje potreb po vitaminu D pomagamo s prehranskimi dopolnili. Gumijevi bonboni z vitaminom D z okusom limone predstavljajo okusno alternativo dopolnilom v obliki kapsul ali tablet. Posamezen žele bonbon vsebuje 25 µg vitamina D (1000 IU), kar predstavlja 500% priporočenega dnevnega vnosa za povprečno odraslo osebo. Ključne naloge vitamina D v telesu: prispeva k normalni absorpciji/uporabi kalcija in fosforja prispeva k normalni ravni kalcija v krvi prispeva k ohranjanju zdravih kosti in zob prispeva k delovanju mišic prispeva k delovanju imunskega sistema ima vlogo pri delitvi celic Glavne značilnosti PROTEINI.SI VITAMIN D3 GUMMIES: Vitamin D3 v obliki slastnih žele bonbonov z okusom po limoni En bonbon zagotavlja 500% PDV vitamina D (1000 IU) Pakiranje zadostuje za 60 dni *Priporoča se raznolika in uravnotežena prehrana in zdrav način življenja. **Pomembna vloga vitamina D za ohranjanje zdravih kosti je izpolnjena le, če je poleg ustrezne preskrbljenosti z vitaminom D zagotovljen tudi zadosten vnos kalcija.

  • Opombe
  • Sestavine

Na sliki ali drugih podrobnostih izdelka so prikazane informacije o izdelku, ki so karseda natančne in osvežene. Lahko se zgodi, da se nekatere informacije, kot so blagovna znamka, seznam sestavin, označba hranilne vrednosti in druge informacije, občasno spremenijo. Vsi obvezni in predpisani podatki so navedeni na izdelku, njegovi embalaži ali etiketi.
Priporočamo vam, da pred uporabo oz. uživanjem izdelka vedno skrbno preberete navodila za uporabo in ostale pomembne informacije (rok uporabnosti, proizvajalec, poreklo).
Slike so simbolične. Pridržujemo si pravico do tipkarskih napak.

glukozni sirup, sladkor, goveja želatina, kislina (citronska kislina), naravna aroma citrusov in druge naravne arome, barvilo (kurkumin), holekalciferol.

< Nazaj

Sorodni izdelki