Kapljice Propolis, brez alkohlni raztopini, 15 ml

4,39


 

Izdelek trenutno ni na zalogi.

EAN koda artikla: 3838988320745

Beseda propolis izvira iz grščine in pomeni obrambo mesta. Kot naravno zaščito ga uporabljajo tudi čebele, ki jim propolis že 45 milijonov let pomaga ohranjati njihovo vrsto in predstavlja temelj njihovega zdravja, saj omogoča zdrav razvoj in življenje če

  • Opombe
  • Sestavine
  • Navodila za uporabo

Na sliki ali drugih podrobnostih izdelka so prikazane informacije o izdelku, ki so karseda natančne in osvežene. Lahko se zgodi, da se nekatere informacije, kot so blagovna znamka, seznam sestavin, označba hranilne vrednosti in druge informacije, občasno spremenijo. Vsi obvezni in predpisani podatki so navedeni na izdelku, njegovi embalaži ali etiketi.
Priporočamo vam, da pred uporabo oz. uživanjem izdelka vedno skrbno preberete navodila za uporabo in ostale pomembne informacije (rok uporabnosti, proizvajalec, poreklo).
Slike so simbolične. Pridržujemo si pravico do tipkarskih napak.

POLYETHYLENE GLYCOL (PEG-8), PROPOLIS EXTRACT.
Brez konzervansov, barvil, umetnih arom in sladil.

V tankem sloju nanesite 3-krat na dan 6 kapljic na ustno sluznico s pomočjo vatirane palčke ali pa razredčite 3-krat na dan 6 kapljic z mlačno vodo in grgrajte.
18 kapljic vsebuje 10 mg bioflavonoidov (izraženih kot kavna kislina), od teh 2,8 mg galangina in pinocembrina.
Opozorila:
Osebam, alergičnim na propolis, uporabe ne priporočamo. Zaradi sestavin naravnega izvora lahko pride do manjših odstopanj v sestavi in videzu izdelka.
Shranjujte v temnem in suhem prostoru pri temperatudi do 25 °C.

< Nazaj