Razkužilo za roke in površine Stelex Saniform, 750ml

7,99


 

Izdelek trenutno ni na zalogi.

EAN koda artikla: 3830011545231

– Alkoholna raztopina za takojšnjo dezinfekcijo rok in površin za splošno in poklicno uporabo.- Zagotavlja higieno pred virusi in bakterijami, ki se prenašajo pri stiku med ljudmi in predmeti.- 70 % alkohola

  • Opombe
  • Navodila za uporabo

Na sliki ali drugih podrobnostih izdelka so prikazane informacije o izdelku, ki so karseda natančne in osvežene. Lahko se zgodi, da se nekatere informacije, kot so blagovna znamka, seznam sestavin, označba hranilne vrednosti in druge informacije, občasno spremenijo. Vsi obvezni in predpisani podatki so navedeni na izdelku, njegovi embalaži ali etiketi.
Priporočamo vam, da pred uporabo oz. uživanjem izdelka vedno skrbno preberete navodila za uporabo in ostale pomembne informacije (rok uporabnosti, proizvajalec, poreklo).
Slike so simbolične. Pridržujemo si pravico do tipkarskih napak.

- Uporaba na površinah: z raztopino omočite čisto in suho krpo, s katero obrišete površino ter pustite, da se osuši. Površin ne spirajte.
- Uporaba na rokah: na umite in suhe roke nanesite vsaj 3 ml raztopine in jo vtirajte v celotno površino rok vsaj 15 sekund, nato pustite, da se osušijo. Rok nato ne brišite ali spirajte.

< Nazaj

Sorodni izdelki