Tablete Frosch, za strojno pomivanje posode, Limonen, 26/1

7,39


 

Izdelek trenutno ni na zalogi.

EAN koda artikla: 4001499940132

Izdelek vašo posodo bleščeče očisti. Funkcija »vse v enem« z močno formulo s svežino limon za najvišjo moč raztapljanja maščob. Učinkovito čisti in daje svež vonj. Integriran pripomoček za izpiranje zagotavlja sijoč sijaj na posodah in kozarcih brez vodnih madežev. Funkcija soli zanesljivo preprečuje odlaganje vodnega kamna na posodo in v stroj. Zaščita stekla preprečuje motnost stekla in zagotavlja sijaj. Zagotavlja sijoče nerjaveče jeklo brez poliranja. Podpira sušenje ob koncu pranja. Omogoča nizko porabo energije zaradi nizkega temperaturnega sistema. Opomba: Samo za uporabo v pomivalnih strojih. Priporočamo za vse vrste pomivalnih strojev. Upoštevajte navodila proizvajalca pomivalnega stroja. Ne uporabljajte na: lesenih predmetih, posodah z zlatim ali srebrnim okrasom, srebrnini, aluminiju, kristalu in ročno poslikanem porcelanu. Izdelek ne ščiti pred mehanskimi poškodbami. Po uporabi škatlo zaprite in hranite v suhih in hladnih pogojih v originalni embalaži.

  • Opombe
  • Sestavine

Na sliki ali drugih podrobnostih izdelka so prikazane informacije o izdelku, ki so karseda natančne in osvežene. Lahko se zgodi, da se nekatere informacije, kot so blagovna znamka, seznam sestavin, označba hranilne vrednosti in druge informacije, občasno spremenijo. Vsi obvezni in predpisani podatki so navedeni na izdelku, njegovi embalaži ali etiketi.
Priporočamo vam, da pred uporabo oz. uživanjem izdelka vedno skrbno preberete navodila za uporabo in ostale pomembne informacije (rok uporabnosti, proizvajalec, poreklo).
Slike so simbolične. Pridržujemo si pravico do tipkarskih napak.

5-15% belila na osnovi kisika, <5% neionske površinsko aktivne snovi, polikarboksilati, encimi (amilaza, proteaza), parfumi. Druge sestavine: ekstrakt limone.

< Nazaj

Sorodni izdelki