Žepnica Zaboj

18,90


 

Izdelek trenutno ni na zalogi.

EAN koda artikla: 9789610049319

Ko neko žensko najdejo mrtvo v zaboju, prebodeno z meči, se policija sprašuje, ali gre za ponesrečen čarovniški trik ali za ekstremno brutalen umor?
Mina Dabiri, policijska inšpektorica pri stockholmski policiji, prosi za pomoč Vincenta Walderja, mentalista, strokovnjaka za govorico telesa in čarodejstvo. Kmalu primer povežejo z enim od prejšnjih in uvidijo, da lovijo neusmiljenega serijskega morilca, ki ga je treba ustaviti, preden bo znova moril – še posebej, ker vsi indici kažejo, da naj bi se po morilčevih načrtih zgodili štirje umori.
Kdo mori? Kdo tako brutalno zlorablja čarovniške pripomočke? Bo Mini in Vincentu uspelo dovolj hitro povezati spoznanja in preveriti dokaze? Sta sploh primerna za to? Kmalu namreč spoznamo, da imata oba temačne skrivnosti, njuna preteklost pa je očitno povezana s tem, kar se dogaja. Tempo dogajanja pa postaja čedalje hitrejši. Biti morata korak pred morilcem, prepoznati morata norost, da bi jo lahko ustavila …
Zaboj, neverjetno napet in izjemno inteligenten triler, je prvi roman nove skandinavske kriminalne trilogije, pri kateri sta moči združila kraljica švedskih kriminalk Camilla Läckberg in njen pisateljski kolega,
psiholog in mentalist Henrik Fexeus.

  • Opombe

Na sliki ali drugih podrobnostih izdelka so prikazane informacije o izdelku, ki so karseda natančne in osvežene. Lahko se zgodi, da se nekatere informacije, kot so blagovna znamka, seznam sestavin, označba hranilne vrednosti in druge informacije, občasno spremenijo. Vsi obvezni in predpisani podatki so navedeni na izdelku, njegovi embalaži ali etiketi.
Priporočamo vam, da pred uporabo oz. uživanjem izdelka vedno skrbno preberete navodila za uporabo in ostale pomembne informacije (rok uporabnosti, proizvajalec, poreklo).
Slike so simbolične. Pridržujemo si pravico do tipkarskih napak.

< Nazaj

Sorodni izdelki