Žepnica Obkroženi s slabimi šefi

14,90


 

Izdelek trenutno ni na zalogi.

EAN koda artikla: 9789610050964

Imate vrh glave slabega šefa ali lenih sodelavcev?
Thomas Erikson, avtor velike mednarodne prodajne uspešnice Obkroženi z idioti, vam bo pomagal, da boste izzivu kos in boste rešili problem na primeren način.
Vsak je že kdaj imel slabega šefa. Morda morate takšnega prenašati prav zdaj. Mogoče ste celo vi takšen šef. Slabi šefi pač obstajajo, pa naj so vzkipljivi, imajo nejasna pričakovanja ali pa so tako neorganizirani, da še spenjača ne znajo uporabljati. Toda kako ne samo preživeti ob težavnem šefu, ampak tudi doseči, da boste imeli uspešno kariero njemu navkljub?
Ko boste prepoznali vedenjski profil svojega šefa in njegove gonilne sile, boste izboljšali interakcijo z njim. Erikson v knjigi podaja vzorčne zgodbe in ponuja konkretne korake, ki vam bodo pomagali uspevati v vsakem delovnem okolju.
Seveda svoje šefe z veseljem obtožujemo, toda včasih upravljanje sploh ni problem. Vsak slab šef ima tudi slabega zaposlenega, zato Erikson pogleda na stvari tudi iz povsem drugega zornega kota in razišče, zakaj nekateri sodelavci velikokrat dosegajo slabe rezultate in kaj lahko naredite v takšnem primeru, če ste sami šef.

  • Opombe

Na sliki ali drugih podrobnostih izdelka so prikazane informacije o izdelku, ki so karseda natančne in osvežene. Lahko se zgodi, da se nekatere informacije, kot so blagovna znamka, seznam sestavin, označba hranilne vrednosti in druge informacije, občasno spremenijo. Vsi obvezni in predpisani podatki so navedeni na izdelku, njegovi embalaži ali etiketi.
Priporočamo vam, da pred uporabo oz. uživanjem izdelka vedno skrbno preberete navodila za uporabo in ostale pomembne informacije (rok uporabnosti, proizvajalec, poreklo).
Slike so simbolične. Pridržujemo si pravico do tipkarskih napak.

< Nazaj

Sorodni izdelki