Žepnica Kostanjev mož, filmska

16,90


 

Izdelek trenutno ni na zalogi.

EAN koda artikla: 9789610049630

Grozovite razsežnosti nedolžne otroške figurice!
V Köbenhavnu straši psihopat. Njegovo prepoznavno znamenje je kostanjev možic – ročno
izdelana figurica iz kostanja in vžigalic – ki jih pušča na vseh krvavih prizoriščih zločina.
Forenzični tehniki, ki preučijo figurice, pridejo do šokantnega odkritja: prstni odtis na njih pripada dekletu, hčerki ministrice za socialne zadeve. Toda to dekle je bilo pred letom dni ugrabljeno in umorjeno, storilec pa je že za zapahi.
Torej je prstni odtis samo tragično naključje – ali nekaj veliko bolj zapletenega?
Da bi detektiva Naia Thulin in Mark Hess lahko rešila nedolžna življenja, morata preseči medsebojne razlike in razrešiti grozovito uganko Kostanjevega moža. Jasno je namreč, da nori možakar mori že dolga leta. In nihče ni varen pred njim.

Sren Sveistrup je mednarodno priznan scenarist, ustvarjalec in filmski producent več TV-serij. Od leta 2007 do 2012 je bil ustvarjalec in pisec serije UMOR, ki je osvojila več mednarodnih nagrad, prodali pa so jo v več kot sto držav po vsem svetu, tudi pri nas so jo predvajali na nacionalki. Serija Umor velja za najboljše dansko izvozno gradivo po Carlsbergu in Hansu Christianu Andersenu.

Knjiga je bila prodana v več kot 30 jezikov in se povsod uvrščala
na lestvice najbolje prodajanih knjig.

  • Opombe

Na sliki ali drugih podrobnostih izdelka so prikazane informacije o izdelku, ki so karseda natančne in osvežene. Lahko se zgodi, da se nekatere informacije, kot so blagovna znamka, seznam sestavin, označba hranilne vrednosti in druge informacije, občasno spremenijo. Vsi obvezni in predpisani podatki so navedeni na izdelku, njegovi embalaži ali etiketi.
Priporočamo vam, da pred uporabo oz. uživanjem izdelka vedno skrbno preberete navodila za uporabo in ostale pomembne informacije (rok uporabnosti, proizvajalec, poreklo).
Slike so simbolične. Pridržujemo si pravico do tipkarskih napak.

< Nazaj

Sorodni izdelki