Knjiga Poletna zgodba, Nova izdaja

9,99


 

Izdelek trenutno ni na zalogi.

EAN koda artikla: 9789610049562

Ob polju onstran potočka je Trnovo robidovje, v njem pa živijo miške. Če zelo dobro pogledaš med prepletene korenine in vejevje, lahko opaziš dim, ki se vije iz majhnega dimnika, skozi odprta vrata pa lahko vidiš strmo vzpenjajoče se stopnice.
Že več rodov mišje družine živijo med koreninami in vejevjem Trnovega robidovja, v gosti in prepleteni živi meji, ki obroblja polje onstran potoka.
Miške, ki živijo tam, so zelo zaposlene. V lepem vremenu na bližnjih poljih in v živih mejah nabirajo cvetove, jagode in drugo sadje ter orehe, potem pa kuhajo slastne marmelade in podobne dobrote, ki jih v Drevesni kašči pridno hranijo za prihajajoče hladne zimske dni.
Čeprav miške trdo delajo, si vzamejo čas tudi za zabavo. Njihovi prazniki se vrstijo čez vse leto, pa naj bo to rojstni dan, poroka ali prvi pomladni dan. Ob takih priložnostih se vse miške zberejo na kup in slavnostno praznujejo ob bogato obloženi mizi.

  • Opombe

Na sliki ali drugih podrobnostih izdelka so prikazane informacije o izdelku, ki so karseda natančne in osvežene. Lahko se zgodi, da se nekatere informacije, kot so blagovna znamka, seznam sestavin, označba hranilne vrednosti in druge informacije, občasno spremenijo. Vsi obvezni in predpisani podatki so navedeni na izdelku, njegovi embalaži ali etiketi.
Priporočamo vam, da pred uporabo oz. uživanjem izdelka vedno skrbno preberete navodila za uporabo in ostale pomembne informacije (rok uporabnosti, proizvajalec, poreklo).
Slike so simbolične. Pridržujemo si pravico do tipkarskih napak.

< Nazaj

Sorodni izdelki