Varikina, parfumirana, 1l

2,59


 

Izdelek trenutno ni na zalogi.

EAN koda artikla: 3838967113023

Čistilo Arekina je večnamensko. Primerno je za odstranjevanje madežev in beljenje belih tkanin iz bombaža, lanu in nekaterih umetnih vlaken. Ni primerno za volno in svilo.Po beljenju z Arekino perilo operite z običajnimi detergenti v stroju ali ročno. Arekine ne smete uporabljati skupaj z detergenti ali milom. Za popolno higieno v gospodinjstvu: z raztopino Arekine čistimo ploščice, kadi, bideje, umivalnike, korita, tla in druge pralne površine iz keramike, plastike, stekla. Arekine ne uporabljajte skupaj z drugimi izdelki.Količina: 1 L

  • Opombe

Na sliki ali drugih podrobnostih izdelka so prikazane informacije o izdelku, ki so karseda natančne in osvežene. Lahko se zgodi, da se nekatere informacije, kot so blagovna znamka, seznam sestavin, označba hranilne vrednosti in druge informacije, občasno spremenijo. Vsi obvezni in predpisani podatki so navedeni na izdelku, njegovi embalaži ali etiketi.
Priporočamo vam, da pred uporabo oz. uživanjem izdelka vedno skrbno preberete navodila za uporabo in ostale pomembne informacije (rok uporabnosti, proizvajalec, poreklo).
Slike so simbolične. Pridržujemo si pravico do tipkarskih napak.

< Nazaj

Sorodni izdelki