Dezodorant Beyonce, Heat Seduction, ženski, 75ml

8,89


 

Izdelek trenutno ni na zalogi.

EAN koda artikla: 3614222332787

Opis dišave: Dezodorant v razpršilu vam doda svežino in potrebno energijo. Pri uporabi v kombinaciji z dišavo iz iste linije pripomore ohraniti njeno intenzivnost cel dan.Dišava Beyoncé Heat Seduction je poklon zapeljivi ženski, njeni naravni lepoti inO blagovni znamki:Beyoncé je večkrat nagrajena pevka, igralka, plesalka, manekenka, žena in mati, podjetnica in nenazadnje obraz lastne blagovne znamke parfumov. Najprej je bila znana kot članica R&B tria Destiny’s Child, ki ji je zagotovila glavni vokal za uspešnice. Svojo solo kariero je začela leta 2003, pri čemer je pokazala svoje neodvisne talente in posnela številne najbolj prodajane uspešnice. Beyoncé je vstopila v svet dišav leta 2010 in na podlagi licenčne pogodbe z globalno lepotno blagovno znamko Coty izdala dišavo Heat. Dišavi sta sledili Pulse in Rise ter mnoge druge. Dišave segajo od sadnih, sladkih do začinjenih not, vendar imajo skupno eno stvar: Beyoncé se pojavlja v vseh njihovih oglasih, ki delijo okus brezhibnega glamurja in impresivnih talentov.O blagovni znamki:Beyoncé je večkrat nagrajena pevka, igralka, plesalka, manekenka, žena in mati, podjetnica in nenazadnje obraz lastne blagovne znamke parfumov. Najprej je bila znana kot članica R&B tria Destiny’s Child, ki ji je zagotovila glavni vokal za uspešnice. Svojo solo kariero je začela leta 2003, pri čemer je pokazala svoje neodvisne talente in posnela številne najbolj prodajane uspešnice. Beyoncé je vstopila v svet dišav leta 2010 in na podlagi licenčne pogodbe z globalno lepotno blagovno znamko Coty izdala dišavo Heat. Dišavi sta sledili Pulse in Rise ter mnoge druge. Dišave segajo od sadnih, sladkih do začinjenih not, vendar imajo skupno eno stvar: Beyoncé se pojavlja v vseh njihovih oglasih, ki delijo okus brezhibnega glamurja in impresivnih talentov.

  • Opombe
  • Sestavine

Na sliki ali drugih podrobnostih izdelka so prikazane informacije o izdelku, ki so karseda natančne in osvežene. Lahko se zgodi, da se nekatere informacije, kot so blagovna znamka, seznam sestavin, označba hranilne vrednosti in druge informacije, občasno spremenijo. Vsi obvezni in predpisani podatki so navedeni na izdelku, njegovi embalaži ali etiketi.
Priporočamo vam, da pred uporabo oz. uživanjem izdelka vedno skrbno preberete navodila za uporabo in ostale pomembne informacije (rok uporabnosti, proizvajalec, poreklo).
Slike so simbolične. Pridržujemo si pravico do tipkarskih napak.

Sestavine dišave:

< Nazaj