Enemon SLIM

Enemon SLIM

Enemon je slovenska blagovna znamka z več kot 30 letno tradicijo. V letošnjem letu smo naredili celovito prenovo obstoječih izdelkov kot tudi njihove zunanje podobe. Klasične okuse smo izpopolnili: vanilijo z dodanim mletim strokom vanilije, okus kakava z višjo vsebnostjo kakava, pri okusu jagode pa smo dodali kosmiče jagode.

Nova zelenjavna okusa:

Poleg prenove obstoječih so vam pripravili tudi dva nova zelenjavna okusa: jabolko-korenček in paradižnik, ki vsebujeta za osnovo poleg pšenice tudi oves. 

Vsi sadno zelenjavni okusi Enemona slim so brez dodanih sladkorjev in vsebujejo le naravno prisotne sladkorje. Enemon slim je živilo za posebne prehranske namene, ki se uporablja pri energijsko omejenih dietah za zmanjšanje telesne teže, in sicer kot nadomestilo za posamezni dnevni obrok hrane. Energijsko omejena prehrana prispeva k izgubi telesne teže. To lažje dosežemo,če zamenjamo dva dnevna obroka z nadomestnim obrokom Enemon slim. Pomembna je raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, optimizacijo prikaza prilagojenih vsebin in spremljanje statistike obiska. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.

Odločitev lahko spremenite s klikom na Piškotki in izberete povezavo "Izbriši piškotke".

Več informacij.
X