E-obveščanje

Brezplačno e-obveščanje 

Prijava na e-obveščanja

Na brezplačna Tuševa e-obvestila se lahko prijavi vsakdo, ki razpolaga z e-poštnim nabiralnikom in ki se strinja s pogoji navedenimi v nadaljevanju. 

Prijava na e-obvestila je prostovoljna in pomeni podlago za obdelavo osebnih podatkov skladno z 10. členom in v povezavi z 72. členom Zakona o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 94/2007 s spremembami in dopolnitvami; ZVOP-1) ter s 45. a členom Zakona o varstvu potrošnikov (Ur. l. RS, št. 98/04 s spremembami in dopolnitvami; ZVPot-2).

Vsebina e-obveščanja

Z brezplačnimi Tuševimi e-obvestili vas obveščamo o aktualnih aktivnostih za kupce in obiskovalce poslovalnic Tuš kot so prodajne akcije, popusti, ugodnosti, ekskluzivni kuponi (kuponi s popusti samo za prejemnike e-obvestil) in o novostih. Pošiljatelj e-obvestil in upravljavec zbirke osebnih podatkov je podjetje Engrotuš d.o.o., Cesta v Trnovlje 10a, 3000 Celje (»Tuš«).

Obdelava podatkov

E-obvestila prejemate na podlagi vaše prostovoljne prijave in včlanitve v Tuš klub, vaše prijave na prejemanje e-obvestil na Tuševih spletnih straneh, sodelovanja v nagradnih igrah upravljavca ali iz drugih pravnih naslovov, s katerimi je bilo dano prostovoljno soglasje.

S prijavo na e-obvestila posameznik izrecno soglaša, da Tuš obdeluje osebne podatke za namene ciljnega in neposrednega trženja. Tuš lahko prijavljen elektronski naslov obdeluje do preklica vašega soglasja oz. do časa, ko podatki ne bodo več služili svojemu namenu. Pridobljene osebne podatke bo Tuš skrbno varoval in uporabljal v skladu z ZVOP-1 ter samo za namen, za katerega so bili pridobljeni, in jih ne bo posredoval tretjim osebam. Skladno z ZVOP-1 so vam zagotovljene pravice do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov, ki se nanašajo na vas.

Odjave

Posameznik ima skladno z ZVOP-1  pravico, da kadarkoli pisno ali na drug dogovorjen način zahteva, da Tuš osebne podatke trajno ali začasno preneha uporabljati za namene ciljnega in neposrednega trženja, pri čemer bo Tuš v 15 dneh od prejema obvestila ustrezno onemogočil uporabo osebnih podatkov za namene ciljnega in neposrednega trženja ter posameznika o tem v nadaljnjih petih dneh pisno ali na drug dogovorjen način obvestil. 

Navodila za odjavo preko prejetega e-obvestila: V vsakem e-obvestilu je v nogi sporočila objavljena povezava »Nastavitve« kjer izberete želeno kategorijo. V kolikor se želite odjaviti od prejemanja e-obvestil, kliknete na polje »Odjava«, in sledite postopku odjave.

Frekvenca

Frekvenco prejemanja e-obvestil si lahko uporabnik določi sam v svojem spletnem profilu pod nastavitvami obveščanja. V svoj spletni profil se prijavite naši spletni strani www.tus.si ali www.tusdrogerija.si .

Spoštujemo vašo zasebnost

Elektronski naslov, na katerega prejemate e-obvestila, je shranjen in varovan v skladu z ZVOP-1.

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, optimizacijo prikaza prilagojenih vsebin in spremljanje statistike obiska. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.

Odločitev lahko spremenite s klikom na Piškotki in izberete povezavo "Izbriši piškotke".

Več informacij.
X