D*NAR

Vstop v Tuš drogerije je vstop v svetu urejenosti, zdravja in lepote

Poleg bogatega nabora skrbno izbranih izdelkov, pri katerih je poudarek na naravni kozmetiki in zdravi prehrani, vas pričakuje tudi prijazno in strokovno osebje. Vprašajte za nasvet in se prepričajte, da so rešitve hitre, enostavne in cenovno dosegljive.

Tuš drogerija je največja slovenska veriga drogerij v Sloveniji, ki vas bo zagotovo očarala.


Splošni pogoji poslovanja - D*NAR >

Torek je dan za študente in dijake

Torke smo v Tuš drogerijah namenili vam študentje in dijaki. Vsak torek pridobite pri prvem dnevnem nakupu 10 % vrednosti nakupa kot D*NAR na Tuš klub kartico. Vrednost se obračuna tudi na izdelke v akciji

Ugodnost velja za študente in dijake, ki imajo veljaven status študenta ali dijaka in so člani Tuš kluba.

Ste že član Tuš kuba? Pri blagajni pokažite Tuš klub kartico, osebni dokument in veljavno študentsko/dijaško izkaznico ali potrdilo o vpisu ali veljaven indeks. To naredite samo pri prvem obisku. Kot Tuš klub članu vam dodelimo status študenta/dijaka in takoj lahko pričnete s koriščenjem ugodnosti, ki vam velja do konca študijskega/šolskega leta.

D*NAR lahko delno ali v celoti porabite že pri naslednjem nakupu kjerkoli in kadarkoli v Skupini Tuš.

Akcija velja tudi v v trgovinah in franšizah Tuš.

Tudi v Tuš drogeriji smo posebej pozorni na naše upokojence

Pri prvem nakupu, zdaj še tradicionalno nakupovanje ob sredah prinaša D*NAR - 11 % vrednosti nakupa na Tuš klub kartico. Vrednost se obračuna tudi na izdelke v akciji.

Če ste upokojenec vas prijazno vabimo, da si aktivirate Senior status na svoji Tuš klub kartici in izkoristite sredino ugodnost.

Pridobljen D*NAR koristite poljubno v vseh dejavnostih Skupine Tuš.

Senior akcija velja tudi v v trgovinah in franšizah Tuš.D*NAR se naloži na Tuš klub kartico, ki jo predložite pri nakupu. D*NAR se obračuna na vse kupljene izdelke, razen na izdelke iz akcijskega letaka Bum, izdelke iz lojalnostnih programov, izdelke iz odprodaje in znižane izdelke zaradi izteka roka uporabe. D*NAR se prav tako ne obračuna na časopise in revije, knjige, tobačne izdelke, kartice in predplačniške pakete mobilnih operaterjev, srečke, vrednostnice za mobilne telefone, povratno embalažo, plačilo položnic, nakup darilnih bonov ali vrednostnih kartic, na darilne pakete Zvezdar, na plin v plinskih jeklenkah in na plinske jeklenke ter na izdelavo fotografij.

Senior in študent D*NAR se obračuna na prvi nakup v dnevu. Pri enkratnem nakupu istočasno koriščenje takojšnjega popusta na nakup (npr. 10 % popust na nakup) in pridobivanje D*NAR-ja na nakup (11 % senior, 10% študent ) ni mogoče. V tem primeru se vam upošteva ugodnost, ki si jo izberete.