Bio oil

Bio oil

Namensko olje za nego kože, ki pomaga izboljšati videz brazgotin, strij in neenakomerne polti.

Njegova edinstvena sestava, ki vsebuje revolucionarno sestavino PurCellin Oil™, učinkovito neguje tudi zrelo in izsušeno kožo.

Uporaba

BRAZGOTINE

Izboljša videz svežih in starih brazgotin.

STRIJE

Zmanjšuje verjetnost za nastanek strij med nosečnostjo, v obdobjih hitre rasti v puberteti in v primerih naglega povečanja telesne teže. Izboljša tudi videz že obstoječih strij.

NEENAKOMERNA POLT

Izboljša videz temnih pigmentnih madežev in lis, ki so posledica hormonskih nihanj, uporabe izdelkov za beljenje kože ali čezmernega izpostavljanja soncu.

ZRELA KOŽA

Gladi in napne zrelo in nagubano kožo na obrazu in telesu.

IZSUŠENA KOŽA

Obnavlja zaloge naravno prisotnih olj, ki jih koža izgublja zaradi različnih dejavnikov, kot so skrajne vremenske razmere, voda z visoko vsebnostjo kemikalij, pogosto kopanje in izguba vlage zaradi centralnega ogrevanja ali klimatskih naprav.


Nanos

 Bio-Oil nanesemo na prizadete dele dvakrat dnevno v obdobju najmanj treh mesecev. Opomba: Brazgotine so trajne in čeprav sestava Bio-Oil izboljša njihov videz, jih ne more odpraviti. Rezultati se razlikujejo od posameznika do posameznika.

Med nosečnostjo uporabljajte Bio-Oil od začetka drugega trimesečja. Nanesite ga na dele telesa, kjer se strije najbolj pogosto pojavljajo.


Sestava

 Bio-Oil je sestavljen iz kombinacije rastlinskih izvlečkov in vitaminov v oljni osnovi. V olju, ki ne vsebuje kisika, ohranijo rastlinski izvlečki in vitamin vso svojo moč.

 Bio-Oil vsebuje revolucionarno sestavino PurCellin Oil™, ki spremeni konsistenco sestave in jo naredi lahko in nemastno. Tako lahko koža absorbira vse učinkovine, ki jih vsebujejo vitamini in rastlinski izvlečki.

 Bio-Oil je opravil varnostne ocene v skladu z uredbami Evropskega parlamenta in Sveta o kozmetičnih izdelkih. Toksikološki profil, kemijska struktura, raven vsebnosti in stopnja dnevne izpostavljenosti vsake od sestavin so bili ocenjeni in potrjeno varni za uporabo (tudi za nosečnice)

Ključne sestavine

VITAMIN A

Vitamin A spodbuja tvorbo novega kolagena in sodeluje pri obnavljanju kože. Povečuje prožnost in izboljšuje teksturo in napetost kože.

 VITAMIN E

Vitamin E, najpogosteje uporabljen antioksidant v negovalnih izdelkih za kožo, ohranja kožo zdravo. Ščiti jo pred učinki prostih radikalov, ki kožo poškodujejo in povzročajo njeno prezgodnje staranje. Vitamin E tudi povečuje količino vlage v vrhnjici in naredi kožo mehko, gladko in voljno.

 OGNJIČEVO OLJE

Ognjičevo olje obnavlja celice, zato ga lahko uporabljamo za nego občutljive in poškodovane kože ter kože s sončnimi opeklinami. Zmanjšuje vnetja in blaži manjše kožne infekcije, izpuščaje in razdraženost kože.

 SIVKINO OLJE

Sivkino olje je znano po blažilnem in pomirjevalnem delovanju na kožo. Poleg tega je tudi naravni antiseptik.

 ROŽMARINOVO OLJE

Rožmarinovo olje poživlja kožo in ji daje občutek ugodja. Deluje tudi blažilno in ima blag antiseptični učinek.

 KAMILIČNO OLJE

Kamilično olje deluje protivnetno, kožo blaži in pomirja. Še posebej blagodejno deluje na občutljivo kožo.

 PURCELLIN OIL™

PurCellin Oil™ zmanjša gostoto sestave. Izboljša nanos in mazljivost Bio-Oil, da ga koža lažje absorbira. Deluje tudi kot blažilo in naredi kožo mehko, gladko in voljno.


Klinični testi

BRAZGOTINE

Po osmih tednih se je pri 92 % preiskovancev videz brazgotin izboljšal. Izboljšanje je bilo prisotno ves čas študije, statistično pomembni rezultati so se pokazali že v drugem tednu uporabe.

(proDERM, 2010)

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, optimizacijo prikaza prilagojenih vsebin in spremljanje statistike obiska. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.

Odločitev lahko spremenite s klikom na Piškotki in izberete povezavo "Izbriši piškotke".

Več informacij.
X