?>
😲 BREZPLAČNA POŠTNINA 😲
ob nakupu nad 49 €! 🚛 📦❣️

Akcije

AKTUALNO IZ KATALOGA


Preverite ugodnosti iz aktualnih katalogov.

TUŠ KLUB -50 %

Z aktivnostjo označujemo izdelke, ki imajo za člane Tuš kluba v določenem obdobju na prodajnem mestu ceno 50 % nižjo od redne.  priznanih blagovnih znamk, ki jih lahko skoraj ves mesec kupujete ceneje. Akcijski pogoji: za uveljavitev akcijske cene morate predložiti Tuš klub kartico.

MOJIH 10

Z oznako označujemo izdelke, ki sodelujejo v aktivnosti Mojih 10 najljubših. Iz nabora izdelkov si kupec izbere 10 najljubših, ki jih aktivira na blagajni, spletni strani ali v mobilni aplikaciji s Tuš klub kartico in jih daljše obdobje kupuje ugodneje. Akcijski pogoji: za uveljavitev akcijske cene morate predložiti Tuš klub kartico in aktivirati izdelek.

KUPI VEČ PLAČAJ MANJ

Z oznako označujemo izdelke priznanih blagovnih znamk, kjer kupec ob nakupu dveh ali več izdelkov iz iste linije prejme popust. Izdelki se vsak mesec menjujejo, nova akcija se začne vsak 15. dan v mesecu. Akcijski pogoji: za uveljavitev akcijske cene ne potrebujete Tuš klub kartice. Velja za vse kupce.

MESEČNA AKCIJA

Preverite mesečne akcije, ki veljajo za izdelke določenih priznanih blagovnih znamk od prvega do zadnjega dne v mesecu. Akcijski pogoji: za uveljavitev akcijske cene morate predložiti Tuš klub kartico.