Nadlak za nohte Catrice, Power gel

3,09


 

Izdelek trenutno ni na zalogi.

EAN koda artikla: 4251232284485

Gladka površina je osnova za vse brezhibne trendi nohte. Če ga uporabite  kot pod lak izravna majhne nepravilnosti in zaščiti nohte. Kot nad lak podaljšuje obstojnost barvnega laka in poveča sijaj. Formula proti porumenelosti tudi poveča sijaj katerekoli

  • Opombe
  • Sestavine
  • Navodila za uporabo

Na sliki ali drugih podrobnostih izdelka so prikazane informacije o izdelku, ki so karseda natančne in osvežene. Lahko se zgodi, da se nekatere informacije, kot so blagovna znamka, seznam sestavin, označba hranilne vrednosti in druge informacije, občasno spremenijo. Vsi obvezni in predpisani podatki so navedeni na izdelku, njegovi embalaži ali etiketi.
Priporočamo vam, da pred uporabo oz. uživanjem izdelka vedno skrbno preberete navodila za uporabo in ostale pomembne informacije (rok uporabnosti, proizvajalec, poreklo).
Slike so simbolične. Pridržujemo si pravico do tipkarskih napak.

SESTAVINE: AQUA (WATER), ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, POLYURETHANE-35, POLYGLYCERYL-2 CAPRATE, METHYLPROPANEDIOL, GLYCERIN, BUTYLENE GLYCOL, PANTHENOL, TOCOPHEROL, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, TRI-C12-13 ALKYL CITRATE, CAPRYLYL GLYCOL, STEARIC ACID, PALMITIC ACID, PHENYLPROPANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, CITRIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, PHENOXYETHANOL, CI 42090 (BLUE 1), CI 45410 (RED 28).

Lepotni nasvet Za popoln nanos lakov za nohtov ICONails, najprej nanesite Power Gel 2in1 Pod lak & Nad lak kot osnovo, ki uravnovesi vse nepravilnosti na površini nohta. Kot zadnji korak v vaši manikiri nanesite še en sloj Power Gel 2in1 Pod laka & Nad l

< Nazaj

Sorodni izdelki