Blanc za beljenje las Ilirija, 400g

22,39


 

Izdelek trenutno ni na zalogi.

EAN koda artikla: 3838980521218

Gele blanc Plus, belilo za svetlenje las je preparat za beljenje las. Omogoča posvetlitev las tudi do 7 odtenkov. Skrbno izbran kompleks aktivnih učinkovin za svetlenje in vgrajeni vijolični pigmenti poskrbijo za še učinkovitejši in lepši blond rezultat!

  • Opombe
  • Sestavine
  • Navodila za uporabo

Na sliki ali drugih podrobnostih izdelka so prikazane informacije o izdelku, ki so karseda natančne in osvežene. Lahko se zgodi, da se nekatere informacije, kot so blagovna znamka, seznam sestavin, označba hranilne vrednosti in druge informacije, občasno spremenijo. Vsi obvezni in predpisani podatki so navedeni na izdelku, njegovi embalaži ali etiketi.
Priporočamo vam, da pred uporabo oz. uživanjem izdelka vedno skrbno preberete navodila za uporabo in ostale pomembne informacije (rok uporabnosti, proizvajalec, poreklo).
Slike so simbolične. Pridržujemo si pravico do tipkarskih napak.

Potassium persulfate, Ammonium persulfate, Sodium silicate, Sodium stearate, Cyamopsis tetragonolobus gum, Silica, Hydrated silica, Magnesium carbonate hydroxide, Cyclodextrin, Xanthan gum, Sodium lauryl sulfate, Tetrasodium EDTA, Paraffinum liquidum, C.I. 77007 / Ultramarines.

NAVODILO ZA UPORABO: Za pripravo belilne kreme uporabljamo 6 % Hydrogen Cream za beljenje celotne dolžine las, oziroma 3% Hydrogen cream za beljenje manj temnih naravnih osnov in tanjših las. Za svetlenje posameznih pramenov pa lahko uporabimo tudi 9 % Hydrogen Cream. PRIPRAVA BELILNE KREME: Za beljenje celotne dolžine las pripravimo belilno kremo iz ene merice (oz. vsebine lončka) Gele blanc-a in 120 ml Hydrogen Cream. Gele blanc zmešamo s Hydrogen Cream-om s čopičem v gladko, homogeno belilno kremo v plastični, stekleni ali porcelanasti skodelici (ne v kovinski !). Nanašanje belilne kreme: Pripravljeno belilno kremo moramo porabiti takoj! S čopičem jo enakomerno nanesemo na suhe lase oz. pramene, ki jih želimo posvetliti. Pri ponovnem svetlenju las, ko želimo posvetliti le izrastek, belilno kremo pazljivo nanesemo le na izrastek. Belilne kreme nikakor ne nanašamo na predhodno že beljeno dolžino las. Čas beljenja: Glede na strukturo las in želeno stopnjo beljenja je čas delovanja o

< Nazaj

Sorodni izdelki